Despre noi

Weblogic a fost fondata la inceputul anului 2005 prin aportul adus de o echipa avand o experienta indelungata pe piata de servicii web externa si interna de la acel moment. Printre clientii nostri se numara atat companii mici si mijlocii cat si companii mari pe plan national si international.

Abordarea creativa, designul inovator si satisfactia clientilor nostri sunt aspecte definitorii ale muncii noastre. Colaboram strans cu clientii nostri pentru a ajunge la o intelegere foarte buna a nevoilor acestora astfel incat sa beneficieze de solutii si suport de calitate pe care sa se poata baza cu incredere.

Echipa noastra este formata din oameni tineri, creativi, deschisi la tot ce este nou si inovativ. Scopul nostru este sa oferim clientilor nostri servicii profesionale de intretinere si hosting a aplicatiilor online create precum si servicii de web design si optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) de cea mai buna calitate.

Provocarea noastra consta in intelegerea nevoilor companiei dumneavoastra si dorinta de a mentine o relatie transparenta si o comunicare deschisa inainte, in timpul si dupa colaborarea noastra. Consideram ca succesul clientilor nostri este si succesul nostru.