Weblogic

Serviciile noastre

Weblogic colaboreaza strans cu compania dvs. pentru a ajunge la o intelegere foarte buna a necesitatilor companiei si pentru a va oferi solutiile si suportul IT pe care va puteti baza cu incredere.

Mentenanta

Serviciul de Intretinere Web reprezinta modificarea sau adaugarea de continut nou in pagina dvs. de internet, verificarea erorilor (link-urile nefunctionale), intretinerea site-ului astfel incat acesta sa se gaseasca in rezultatele motoarelor de cautare in pozitii fruntase, intretinerea paginii d.p.d.v. al textului si informatiei grafice sau chiar a sectiunilor de programare.

Hosting

Weblogic este o companie ce ofera servicii de gazduire web din anul 2005. Va punem la dispoziţie cele mai diverse si sigure servicii hosting pentru site-ul dvs.: servere dedicate, VPS servere, inregistrare de domeniu. Stim cat de important e un client informat, de aceea va oferim suport tehnic profesional 24 de ore din 24 prin emai.

Web design

Serviciile noastre de web design se bazeaza in primul rand pe crearea unui design unic pentru fiecare site. Fiecare site este creat pe o platforma de management a continutului care permite modificari printr-o interfata prietenoasa.

Seo

Oferim servicii de optimizare pentru motoare de cautare online, servicii care pot aduce un numar mai mare de vizitatori pentru site-ul dumneavoastra aducand beneficii directe afacerii pe care o intreprindeti.

Weblogic

Gama larga de servicii

Oferim o gama larga de servicii pentru intretinerea si actualizarea paginilor web.

Servicii oferite

Actualizare continut pagini de prezentare (texte, imagini)

Actualizare continut magazine online (produse noi, imagini produse, preturi)

Dezvoltare functii site (implementare functionalitati noi)

Optimizarea vitezei de incarcare a site-ului

Verificarea periodica a site-ului si a functionarii corespunzatoare a acestuia

Actualizarea periodica a scripturilor folosite in site (monitorizare vizitatori, javascript, etc.)

Administrare conturi de email personalizate

Monitorizare statistici vizitatori site

Administrare conturi de retelete sociale

Weblogic

Pachete de servicii

Beneficiati de preturi competitive!

Pachet Silver

99 RON + TVA
Nr. de ore de lucru incluse: 2
Pentru site-uri de prezentare, bloguri, etc.

Pachet Gold

149 RON + TVA
Nr. de ore de lucru incluse: 3
Pentru site-uri de prezentare complexe, cataloage de produse, etc.

Pachet Platinum

199 RON + TVA
Nr. de ore de lucru incluse: 5
Pentru magazine online, site-uri de stiri, agentii, etc.
Weblogic

Detalii servicii

Prestam aceste servicii in baza unor contracte ce au la baza pachetele prezentate mai jos, fiecarui pachet ii corespunde un anumit numar de de ore de lucru. Toate serviciile enumerate mai sus sunt asociate fiecarui pachet in parte, difera doar numarul de ore de lucru.

Daca aceste pachete nu satisfac nevoile companiei dvs. va putem oferi servicii de intretinere a site-ului a caror pret se negociaza in functie de volumul de actualizari si de complexitatea site-ului pe care il administram. Fara contract lunar, tarifele serviciilor de mai sus variaza intre 12-15 euro/ora.

La cerere, aceste servicii de intretinere si actualizare site-uri le putem oferi impreuna cu serviciile de optimizare si promovare online sub forma unor pachete complete de servicii web. Pentru mai multe informatii va invitam sa ne contactati.

Suport

Asistenta tehnica

Ne puteti contacta via email sau telefon.

Adresa:

Str. Nicolae Beldiceanu 78D, Oradea, BH, 410177, RO.